Forretter
- Fiskevariation, 3 forskellige fiskeanretninger med sprøde salater
80,- - Røget laks med spinat-æggestand
85,- - Klar suppe m/urter i Juillene samt hønseboller
70,- - Tarteletter med høns i asparges
70,- - Parmaskinke med ristet kerner, parmesan og melon
78,- - Kroens rejecocktail
75,- - Røget ørredmoussé på citrus-urter, dertil tomatcreme
85,-
Hovedretter
- Gammeldaws oksesteg med 2 slags grøntsager, waldorffsalat, hvide og brune kartofler,skysovs samt surt/sødt
165,- - Sprødstegt andebryst med krydderkartofler, 2 slags garniture
199,- - Svinekam med sprøde svær, hvide og brune kartofler, rødkål samt skysovs
165,- - Lammeculotte med ratatouille, brocoli- timbale, urtekartofler og lammesky
198,- - Perlehøne med rodfrugtstand, timian- flødesovs og kartoffeltærte
199,- - Kalvefilet med svampesauce, sprøde grøntsager og smørristede persillekartofler
205,- - Oksemørbrad med de luxe garniture, skysauce og kartoffeltærte
239,- - Krondyr, 2 slags grøntsager, waldorff- salat, vildtflødesauce, surt og sødt
239,- - Krondyr med de luxe garniture, kraftig timiansauce og kartoffeltærte
249,-
Desserter
- Hjemmelavet islagkage med frugtsamt frugtsauce
75,- - Pandekager med vanilieis samt lun chokoladesauce
75,- - Fløderand med lun jordbærsauce
75,- - Kroens desserttallerken, kage- og is-overraskelse
89,- - Brownies med hjemmelavet vanilleis
80,-
Natmad
2 slags tærter med salat
75,-
Supper: Asparges/karry/gullasch
70,-
Biksemad med spejlæg
70,-
Kyllingebryst med pastasalat
75,-
2 slags hjemmelavede pizza
79,-
Pølsebord med hjemmebagt rugbrød
89,-
Husets vin, hvidvin/rødvin/dessertvin 349/349/379
Vinarrangement 7 timer A libitum :
Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin,
øl og vand 325,-
Kaffe/the 35,-
Sødt/småkager 30,-
Sødt / hjemmelavet knas 40,-