Slukefter Kro

Slukefter Kro

b8Den kongeligt privilegerede Slukefter Kro byder velkommen til ægte, sønderjysk krostemning og dejlig mad. Her kan man udforske de sønderjyske naturlandskaber og områdets gamle byer med brostensgader. Kroen er også et oplagt udgangspunkt for en udflugt med billig shopping i Flensborg, som ligger kun 30 minutters kørsel derfra. I juletide bliver Flensborg til en hyggelig juleby med gran, lys, honningkager og julemarked. Hvad med en dukkert i den dejlige badesø 250 meter bag kroen,- her kan du nyde det dejlige badesand og friske vand.

Her er den unikke, sønderjyske charme, som stedets smilende personale møder sine gæster med. Slukefter Kro blev bygget helt tilbage i 1761 og er rig på ægte historisk atmosfære. Kroen råder totalt over 52 klassiske værelser,  kroværelser er ganske simple og af normal krostandard derudover findes bedre standarter som comfort, juniorsuiter samt helt nybygget suiter med spa og egen terrasse . I bor på et værelse, som ligger afskærmet bag ved kroen, og alle værelset har eget toilet, bad og fladskærms-TV. For nogle år siden blev krobygningen renoveret med respekt for bygningens historie, således at kroens historie stadig er nærværende.

Konceptet for Slukefter Kro er en traditionel dansk kro koblet med gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige i a la carte restauranten, som er kendt for et højt kvalitetsniveau. De kulinariske lækkerier kreeres i et moderne køkken, hvor der også bliver bagt og syltet ud fra stolte, naturlige traditioner.

Den sønderjyske egn er rig på historiske slotte som eksempelvis Gram Slot, Gråsten Slot og Schackenborg Slot. Besøg også Aabenraa og Haderslev, som har mange specialbutikker i kønne, gamle huse, eller kør ned Syd for grænsen og besøg grænsebutikkerne , hvor I kan gøre julens indkøb en del billigere end de fleste andre steder. For de golfinteresserede bør det klart nævnes, at I kan spille golf på mange af områdets fantastiske baner, Kroen tilbyder super specialpris på greenfee til disse golfklubber.

Vi glæder os til at give jer et dejligt ophold