Klassisk-menu

Tarteletter med høns i asparges
Gl. daws oksesteg (meget mørt) med forårs grønt og
lys fløde sauce dertil kartofler
Hjemmelavet is

3 retter 189,-

Moderne menu

(Skifter løbende kan eks. se ud som understående)

Ristet kammuslinger – malt mayonnaise – gremolata – malt flager
Kalvefilet – blomkåls purée karameliseret – blomkål crudité – pommes macaire – kantarellesauce
Gateau Marcel – hindbærsorbet – chokolade kaviar – isomalt

3 retter 295,-

Surprice-menu (3-5 retter)

Her folder vores utroligt dygtige kokke sig ud og laver en menu
som er på højt niveau, menuen er altid forskellig og du kommer
hele vejen rundt i smag og oplevelser.
Prøv vores tilpassede vinmenu dertil.
3 retter 310,-    3 glas vin 185,-
4 retter 375,-    4 glas vin 245,-
5 retter 430,-    5 glas vin 295,-

A la carte

Dagens rustikke ret 109,-
– med dagens dessert 149,-
Forretter:
Kartoffel-/porresuppe med bacon 65,-
Kroens rejesalat 69,-
Oksecarpaccio med parmasan og sprøde kerner 76,-
Hovedretter:
Bagt laks med frisk pasta samt safransauce 189,-
Wienerschnitzel (Lavet på glad gris) med grøntsager, skysauce,
-tyttebær og pom. sauté 175,-
Grillet oksemørbrad med De luxe garniture samt – hjemmelavet bearnaisesauce og grove pom. frits 228,-
Dessert:
Ostetallerken med oliven 74,-
Kroens pandekager med hjemmelavet vanilieis 79,-
Isvariation med lun chokoladesauce 68,-
Kroens dessert-tallerken 76,-
mad10