Området

Aabenraa Golfklub

18 udfordrende huller i meget smukke omgivelser i et kuperet terræn med storslået udsigt. Vores greenkeeperteam har æren af at vores bane har ry for altid at være i perfekt stand. Udover en god bane og gode træningsfaciliteter kan vi også byde velkommen i et moderne klubhus med mange faciliteter og Golfshop.

http://www.aabenraagolf.dk/

Vedsted sø

Vedsted badesø

Vedsted Sø har været under pleje og restaurering siden 1994. Vedsted Sø er en unik badesø.

Haderslev

Haderslev

Haderslev er en over 700 år gammel købstad, som i tidligere tider har været et knudepunkt for handlen mellem den vestlige og den østlige del af Danmark.
Haderslev byder på et væld af spændende aktiviteter, skøn natur.

http://www.visithaderslev.dk/haderslev

Nolte museet

Afstand 40 km.
Tæt på den dansk-tyske grænse ligger Nolde-Museet, der er et populært udflugtsmål. Den danskfødte maler Emil Nolde var en af de vigtigste malere i 1900-tallets ekspressionisme. Museet er omgivet af en skøn og idyllisk bondehave.
Nolde Stiftung Seebüll D - 25927 Neukirchen
Telefon +49 (0)4664 98 39 30
nolde-stiftung.de

Gram Slot

Afstand: 18 km
Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af hotel, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug. Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.
Gram Slot Slotsvej 54 6510 Gram

http://www.gramslot.dk

Schackenborg Slot

Afstand 40 km.
Schackenborg Slot, som tidligere hed Møgeltønderhus, er et slot som ligger i Møgeltønder nær Tønder i Sønderjylland. De oprindelige bygninger kan dateres tilbage til 1200-tallet og de ejedes dengang af biskoppen i Ribe.
Schackenborg 2, 6270 Tønder

Fleggaard Harrislee

Fleggaard Harrislee
Industrieweg 27
D-24955 Harrislee
Tyskland (åben normalt 06-23)
http://fleggaard.dk/

Ribe

Danmarks ældste by Ribe har en lang, fantastisk og dramatisk historie. Ta' med en Ribe guide og få en helt særlig oplevelse, til fods rundt i gader og stræder, der er fortællinger alle vegne.

http://www.visitribe.dk