NYTÅRS MENU

Nytårs menu 2018/2019

Vi har lavet denne skønne menu som er 95% serveringsklar og med meget lidt arbejde klar til anretning, i år har vi sat passende vine til som sælges til super pris,-

Der følger dejligt brød med til menuen, samt vejledning med billeder og forklaring.

 

Nytårs menu 2018/2019

 

Forret) Balotine torsk/mørksej – pastinak creme – syltede æble – bacon

Vinvalg: Saint pirre – Chardonnay – Frankrig 75,- kr. pr. flaske

 

Mellemret) And og glad gris rillette – cumberlandsauce – rødbede gelée

Vinvalg: 2013 Château Fonseche Haut-Medoc – Frankrig  105,- kr. pr. flaske

 

Hovedret) Oksemørbrad – piemontaise sauce- variation af jordskokke-

pommes fondant

Vinvalg: 2014 Tor Del Colle – Brindisi – Italien 85,- kr. pr. flaske

 

Dessert) Chokolade – passion på bund af rice marquise – vanilje parfait

Vinvalg: 0,375 cl. Late Harvest Muskat – Tabali – Chile 90,- kr. pr. flaske

 

4 retters menu kun 300,- kr. pr. pers. 

Ønskes vinkøb skal det bestilles ved menu bestilling

 

2011 + 2012 + 2013 + 2014 + 2015 – 2016 – 2017 fik 300 pers. menuen ud af huset = alt udsolgt

Bindene bestilling på 74545230 senest den 30. december 2018

Menuen afhentes på Slukefter Kro Tøndervej 16 6500 Vedsted ( 10 km. fra Haderslev )

Afhentes Den 31/12 mellem kl. 14.00 – 16.30