Skriv om dine oplevelser på Slukefter Kro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Super oplevelse på kroen var til en 8 retters med vine. Alt var godt og blev overrasket et par gange

  Er selv kok og har prøvet meget men bestemt god med til prisen forsæt det høje nivio

  Tak for mad

 2. Tak for dejligt ophold 10. til 12. dec.sikken en dejlig menu jeg kan varmt anbefale. Tak for denne gang vi ses sikkert igen.
  Erik Rasmussen

 3. Vi har nu besøgt Kroen flere gange, haft både 6 og 8 retters Menu med Vine. Vi har boet i Standard værelse og Comfort værelse, og man får jo hvad man betaler for. Et Standard værelse er udmærket, men lige en tak bedre er Comfort. Vi har haft et hold venner med der nede og lige nu sidder jeg og makker med at lave et julegave kort med invitation til hendes forældre. Et par der er over 80 år, og nu gider de ikke høre mere på når vi fortæller om stedet og opholdet, nu vil de selv med ned og se, derfor skal de have en tur i Julegave og jeg har så “sjovt” nok købt et gavekort til min mand i Julegave så vi kan tage turen sammen alle 6. Glæder os.

 4. Stue 9 vil gerne sige tak for dene gang. Hilsen til BENJAMIN. Du bliver rigtig dygtig.. 5 stjerner til dig. 22-8’19 vh Steffen

 5. Vi er et norskt ektepar som har hatt miniferie på Slukefter Kro i flere år . Siste gang i juni 2019 .Feriene har vært meget bra , værelsene vi har hatt , har vært rene og søppelet tatt bort hver dag. I motsetning til andre kroer , vi har vært på i Danmark , hvor ingenting er fjernet i løpet av en fire til fem dagers ferie. Morgenmaden er bra og , middagene ble servert meget delikat.Vi ønsker å takke vertskapet for et fint opphold , også denne gangen ,og håper vi får være velkommen ved en senere anledning. Vennlig hilsen Grethe og Truls R.

 6. Dejligt sted I har i Vedsted. Flotte omgivelser, dejlige værelser og ikke mindst lækker mad. Vi fik en 8 retters menü, med tilhørende vine. Flot præsenteret af tjeneren. Ikke sidste gang vi lægger vejen forbi Vedsted.

 7. Hej
  Vi havde booket et ophold med 6 retter med vin-menü og med morgenmad.
  Opholdet blev helt klart en succes med en dejlig mad og vin oplevelse.
  Uformelt og underholdende præsentation af menuen og af vinen løbende.
  Hyggelig gammel hotel med god service og i hyggelige rammer.
  En gåtur rundt om søbadet kan varmt anbefales. Til højre ved hoveddøren og til højre ned mod præstegården.
  Morgenmaden var god. Der manglede ingenting. Dog kunne jeg personlig godt have tænkt mig scramble æg.
  Et ophold vi varmt vil anbefale.
  Tak til hotellet’s personale.

  Mvh

  Helle & Niels

 8. Mange tak for et meget behageligt ophold.
  Vi havde en overnatning inkl. vinmenu til 6 retter og morgenmad.
  Dejlig uformelt præsentation af vin og menu.
  6 fantastiske varierende retter med god udsøgt vin til.
  Personligt kunne jeg godt tænke mig scramble æg med bacon. Men morgenmaden manglede bestemt intet.
  En lille gåtur inden aftensmaden gav os endnu en dejlig oplevelse.
  Vi gik til højre udenfor hotellet og umiddelbart til højre igen ned mod præstegården. Ved præstegården kunne man gå venstre om boligen og rundt langs skovsøen og tilbage forbi kirken.
  Et hotelophold vi varmt kan anbefale.

  Mvh
  Helle & Niels

 9. Jeg var sammen med min kæreste nede ved jer, fra tirsdag til torsdag til 8 retters vin menu:-)
  Super god service, helt ubeskrivelig god mad og vin, vi vil ikke mindst fremhæve jeres tjenere, specielt den unge lidt kraftige mand, som stod for servering inde i vores mindre lokale, mage til godt humør, fantastisk humor, flotte fortællinger om mad og vin skal man lede længe efter, han var skyld i alle i vores lokale, snakkede på kryds og tværs, samt morede sig.
  Herfra er der 6 ud af 5 stjerner.

  Mvh Nina og Mick

 10. Med lidt forsinkelse vil vi gerne rose det dejlige arrangement i forbindelse med vor guldbryllupsfest i oktober på kroen. Maden var lækker, vinene rigtig gode, meget venlig og smilende personale. Alle vore gæster – 50 personer og deraf halvdelen fra Tyskland – var meget begejstret.
  Så tusind tak til Slukefter Kroen!
  Venlig hilsen
  Kai og Renate

 11. Tak for et super besøg i 2 døgn med kulinariske oplevelser. Vi boede på på værelse 29. For små penge kan I gøre værelserne bedre: Sengebordene var håbløse. Penne og småting faldt igennem. Installer Ikea Lack til 50 kr. Gardinet i venstre side gik til gulvet og dækkede for radiatoren og varmen. Kap gardinet på midten over radiatoren. Vægkontakt til sengelamper slukkes af sengen. Det koster så lidt at rette disse fejl.
  .

 12. Hej.
  Vi glæder os meget til vores ophold i aften og ville lige minde jer om at der i selskabet er en slags vegetar, som vi tidligere har haft en mail korrespondance om. Med venlig hilsen
  Marianne

 13. Hvor dejligt for jer, med jeres fantastiske ry og rygte.
  Sørens fødeby Vedsted – mølleren har dog “ædt” huset.
  Vi har været til et hav af familiefester på Slukeftet Kro gennem tiden, selv afholdt barnedåbsfest – men må vi sige det var før den store madkunst blev indført. Må vel sige dengang med suppe, steg og is med sprutter i der blev båret ind i takt til musikken SMIL.
  MÅ vi også sige Vedsted ikke verdens mest charmerende by, hvis man ikke lige er nede ved søen med udsigt til præstegården.
  Dem vi kender, der har været på ophold hos jer roser jeres mad og opholdet i høje skyer – det glæder os naturligvis. Tillykke med jeres gode ry.
  Hilsen Bente Aarøe

 14. Mojn

  Anne Mette

  Tak for de fine ord
  Tilmeld dig vores nyhedsmail,- der kommer løbende gode arrangementer

  Venlig hilsen
  Slukefter Kro

 15. Den 29. marts havde jeg inviteret hele min familie på Slukefter Kro for at fejre min 60 års fødselsdag. Festen blev holdt i eget lokale. Bordopdækningen var meget flot, festlig og særdeles indbydende.
  Menuen var med 8 retter og tilhørende vinmenu. Alt sammen super lækkert anrettet og yderst velsmagende (både maden og de tilhørende vine) – en fryd for både øjnene og ganen. En af mine gæster fik en tilsvarende veganer menu. Den kostede selvfølgelig ekstra, men var så sandelig det hele værd (hel på højde med det vi andre fik). Selv børne menuerne så yderst lækre ud og blev spist med største velbehag. Stor respekt for køkkenet.
  Personalet var yderst imødekomne, dygtige og venlige. Præsentationerne af maden og vinene var med til at fuldende oplevelsen – også veganer menuen blev præsenteret for gæsten. Selv da mine gæster havde arrangeret et par lidt mere tidskrævende indslag fandt serveringen tid til disse mellem retterne, så det blev en naturlig del af aftenen (gæsterne havde selvfølgeligt kontaktet serveringen meget tidligt på aftenen). Kæmpe stor tak til personalet.
  Værelserne var Comfort+ og meget fine. Når festen så starter med et dejligt kaffebord og afsluttes med en lækker morgenbuffet, så bliver rammerne ikke bedre. Mine gæster og jeg er ovenud tilfredse med en mindeværdig oplevelse.

 16. Hej
  Efter et fantastisk besøg hos Jer i efteråret 2017, vil vi høre, hvilke arrangementer I har 17-18 august 2018?

  Mange hilsner

  Anne Mette Drustrup

 17. Fra d. 03.11 – 05.11.2017
  Vi var 3 par på forlænget weekend, et ophold med All Inklusive.
  På alles vegne siger vi tak for god mad og drikke, vi nød det
  Tusind Tak
  Hanne og Henning Hansen

 18. Vi er en gruppe på otte personer der 18/9-19/9 var på vores første ophold på Slukefter Kro, men absolut ikke sidste. Vi blev budt velkommen af et smilende og imødekommende personale. Vi har kun ros tilovers for opholdet, som inkluderede en velsmagende 5-retters gourmetmenu med udsøgte vine. Og når nu det hele blev præsenteret på bedste vis af den unge tjener og resten af det søde personale, så gør det ikke aftenen mindre festlig.
  En i gruppen har diabetes, men det var ingen hindring for jer. I lavede hurtigt en delikat sukkerfri dessert, som kunne nydes samtidig med os andre. Super fin service, tak for det!

 19. 6. oktober 2016
  Dejlig ophold med super mad og betjening.
  Glæder os til at komme tilbage engang.

 20. Tak for et super dejligt weekend ophold..med super god mad samt vine
  vil bestemt anbefale dette sted til alle andre

 21. Hej Torben den 31/10 2015 holdt jeg min 50 års fødselsdag og vil gerne takke for god betjening og rigtig lækker mad, både fra mig og fruen ja og ikke mindst mine gæster , og et kæmpe ros til køkken holdet og ikke mindst tjenerne
  vi takker mange gange og kommer igen
  MVH Henrik og Kirsten

 22. Takk for et fint opphold med god mat og drikke. Meget god service. Kan anbefales på det varmeste. Vi håper å få komme tilbake snart.

 23. Tak for en super oplevelse hos jer.
  Den 5 retters menu var fantastisk velsmagen og med rigelig vin dertil.
  Tak til et dejligt veloplagt og velinformerende personale.
  Utroligt hvad I tilbyder for for så få penge.

 24. Hej vi her været hos jer d. 29 12 2014 5 retters menu med vine Super godt ophold intet at komme efter Godt Nytår til kroen og personale.Hilsen Rene Og Yvonne

 25. Tak Berit og Erik
  Dejligt med disse fine ord,-)
  Glædelig Jul til jer
  Fra Slukefter kro

 26. Tak for en super oplevelse hos jer, her den 26. til 27. nov. 2014.
  Det var en særdeles dejlig og positiv tur, med en stor gastronomisk oplevelse; rigtig dejlig mad, og passende mængde.
  Betjeningen var smilende og venlig samt meget kompetente.
  Værelset var super.
  Venlig hilsen
  Berit og Erik Schousboe, Esbjerg
  PS: det er ikke sidste gang, I ser os – ha en go jul og godt nytår

 27. Vi har været på Slukefter kro, flere gange. Senest her den 23-25 Nov. Dejlige værelser, og gode senge. Maden er helt i top, og med skønne vine til. Flot morgenbuffet, hvor æggene er perfekt kogte. Og stor ros til et smilende, charmerende personale. Det er en god oplevelse, at besøge stedet, og kommer gerne igen.
  I ønskes alle på Slukefter Kro, en glædelig jul, og godt nytår.
  Hilsen fra Henny og Morten Krag, Skive

 28. Ophold d. 12.11. Spændende og velsmagende middag med gode vine. Det kan kun anbefales. Vi er klar til endnu et ophold med gode venner.

 29. 27/10 var vi på kroen. Meget fin menu, gode vine! Betjeningen var helt i top!!
  En rigtig god oplevelse. Mange tak for det!!
  MVH
  Hans Graff
  Ebeltoft

 30. Vi havde et dejligt ophold hos jer fra 2-3.oktober, og det var rigtigt skønt. Fantastisk mad, behagelig atmosfære,venligt imødekommende personale, et sted hvor vi bestemt kommer igen,selv om vi bor på Sjælland og skal jo betale bro og benzin oveni.
  M.v.h.Poul og Lis

 31. Hallo! Mein Mann und ich waren bei Ihnen zu Besuch. Jetzt wollten wir uns bedanken für den tollen Abend, den wir bei Ihnen hatten. Alles war perfekt – tolles Essen, gemütliches Ambiente, nette Bedienung. Wir kommen wieder! Grüße, Petra & Oskar

 32. Vi har været hos jer den 2. og 3. oktober 2014 og haft et vidunderligt ophold, med en fantastisk 5 retters menu og vine.
  Vi blev anbefalet, at besøge Glücksburg Slot, og det var absolut et besøg værd.
  Venlig hilsen

  Jan og Berit

 33. Har da aldrig fået så lækker en menu med vine, og en fantastisk betjening.det var bare en oplevelse

 34. Tusind tak for et dejligt ophold d. 21.-23.9. 2014
  med super dejlig gourmetmiddag den ene aften og en lækker 3 retters menu den anden aften.
  Det var bare helt i top og personalet`s betjening er til UG,
  så det kan kun anbefales til andre og vi kommer også igen.

  Med venlig hilsen
  Lisbeth og Børge Andersen

 35. Var hos jer den 29. apr. 2014, og selv om vi havde været hos jer før, var det denne gang en fantastisk oplevelse, og vores venner der var med, havde det på samme måde.
  Utrolig lækker 5 – retters menu med tilhørende vine – sublimt.-

 36. Ros til ejer og personale på Slukefter kro
  Vi har nu været på flere ophold hos Jer, altid venlige og glade medarbejder. Og mad og vine, som er helt i top.
  Var her først på ugen, på 2 dages gourmet ophold. Stor var overraskelsen, da kokken havde lavet en anden menu på aften to, fordi vi ikke skulle have det samme to aftener.
  Alt var lækkert og godt.
  Eneste minus er man kommer hjem et par kilo tungere.
  Vi ønsker Jer alle en glædelig jul. Og kommer igen i det nye år.